bedrukteballen.nl

Plastic ballen (productie)

(8)

Een plastic bal is een perfect promotioneel item om in te zetten als merchandise artikel. Ook erg gewild op beurzen en events. U kunt kiezen uit de formaten 10, 16 en 22 cm. Bedrukken is mogelijk t/m 4 kleuren.

Plastic ballen (productie) bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte plastic ballen (productie) relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals plastic ballen (productie) bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk plastic ballen (productie) met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 7 klanten

Plastic voetballen bedrukken

Voor het bedrukken van voetballen bent u bij bedrukteballen.nl aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende soorten ballen bedrukken met logo en tekst. Een plastic bal is perfect in te zetten voor merchandising. Wij bedrukken plastic ballen in uw huisstijl, met uw logo en slogan. Een plastic bal is een interessant promotioneel artikel en perfect in te zetten op beurzen en evenementen. Een bedrukte plastic bal is een leuk geschenk voor jong en oud.

Scoort u met een sportief relatiegeschenk?

Een bedrukte plastic bal is snel leverbaar. Een bedrukte bal ontvangt u binnen 3 weken. De ballen zijn aan twee zijdes bedrukbaar. Laat een logo, afbeelding of tekst drukken op uw plastic bal. Bij bedrukteballen.nl vindt u plastic ballen in verschillende kleuren en maten. De ballen zijn leverbaar in formaten van 10, 16 en 22 cm. Kies een kleur die bij uw huisstijl past en laat hem bedrukken in 1, 2, 3 of 4 kleuren. Laat uw voetbal bedrukken met uw bedrijfslogo of een afbeelding. Voor elke wens bieden wij een mogelijkheid.

Let's go sporty!

Een plastic bal is een sportief geschenk voor uw relaties en klanten. Een bal kan voor diverse evenementen ingezet worden van relatiedagen tot beurzen. Maar denk ook aan promotionele acties op bijvoorbeeld de winkelvloer. Een plastic promotiebal is voor vele doeleinden geschikt. Wij kijken graag samen met u naar uw doel, doelgroep en boodschap om tot een mooie bal te komen. U bestelt de plasticballen eenvoudig op onze website. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ