Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl

Custom made

Een custom made bal springt het meest in het oog als deze een eigen en uniek design heeft. Dit kan met een standaard opmaak op 12 panelen (vijfhoeken), een snelle wedstrijdbal of een bal allover bedrukt in uw huisstijl. Onze vormgevers hebben jaren ervaring in de grafische sector en speciaal in het ontwerpen van kwaliteitsballen.
Ze gaan graag voor u aan de slag om een bal te ontwerpen passend bij uw huisstijl, doel en boodschap.


Woonstad Rotterdam

Als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe huurders van WSR, is Bedrukteballen.nl gevraagd een bal te ontwerpen.Op basis van het logo en de huisstijl heeft onze vormgever deze vrolijke en eigenzinnige bal ontworpen. Een goed voorbeeld van wat er mogelijk is met een volledig in eigen huisstijl uitgevoerde all-over bedrukking. De productie was een uitdaging, dit artwork bevat maar liefst 12(!) PMS-kleuren.

 

RTL7 - Europa League

RTL 7 heeft de komende drie jaar de uitzendrechten van de UEFA Europa League (voorheen UEFA-cup). Om dit kracht bij te zetten zocht men een bal met een statement.Opmerking van de klant:"Waar het ons om gaat is dat de twee merken verbonden worden, bij elkaar horen: de Europa League is na de zomer bij RTL 7 te zien."Het sportieve design, gemaakt door Bedrukteballen.nl, is inmiddels een herkenbaar onderdeel geworden in verschillende promotie-uitingen.


VV Union

VV Union uit Nijmegen is één van de voetbalclubs in Nederland die heeft gekozen voor ons voordelige sponsorpakket. Omdat VV Union tweemaal een bestelling plaatste, zag men ook graag twee verschillende designs.

Als resultaat zijn er twee prachtige ballen ontworpen, volledig in huisstijl van de voetbalclub. Deze opvallende ballen zijn zo´n succes dat deze ook door de sportclub verkocht worden.

 

12 panelen
Een populair design is het logo geplaatst op de 12 panelen met vijf hoeken. Dit design is ook nog eens erg voordelig!

Dubbelpaneel
Bij een groot logo is het een goed idee om de bal uit te rusten met 2 of 4 dubbel-panelen. De overige panelen kunnen dan bijv. in kleur variëren.

Wedstrijdstriping
Voor een profes-sionele uitstraling op het veld, zetten wij uw logo in een sportieve striping. Natuurlijk passend bij uw huisstijl.

Blow Up / Allover
Vooral als uw beeldmerk zich er voor leent, kunnen er erg mooie resultaten worden behaalt door het logo er groot en allover op te zetten.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ