bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Volleyballen bedrukken

Met volleyballen met logo weet u zeker dat u scoort! Laat volleyballen bedrukken en u heeft een origineel en vooral supersportief geschenk voor uw relaties! We hebben plenty aan ballen in ons assortiment voor u, dus kijk gerust eens rond tussen alle soorten, maten en kleuren! U kunt volleyballen bedrukken voor een gave weggever, maar ook om bijvoorbeeld een vereniging te sponsoren! U kunt kiezen voor volleyballen met logo uit voorraad, maar u kunt ze ook zelf customizen!

Bedrukte volleys

Met een bedrukte volleybal kunt u altijd aankomen bij uw relatie! Uw relatie zal zich speciaal voelen om zo’n geschenk te mogen ontvangen. Het is altijd een gaaf geschenk dat ook zeker gebruikt wordt. Hoe leuk is het immers om op vakantie, op de camping of op het strand, een volleybal te hebben om even lekker over en weer te slaan? Of om een toernooitje te organiseren? Advies nodig over welk geschenk of welke drukmethode u het beste kunt kiezen? Neem eens contact op via bovenstaande contactgegevens!

Volleyballen bedrukken om op te vallen bij relaties

De volleyballen bedrukken we op verschillende manieren. Dat ligt net aan het materiaal of de grootte. Soms gebruiken we druktechnieken zoals de tampondruk. Het kan ook zo zijn dat we uw volleyballen bedrukken op aanvraag. In alle gevallen kunt u ervan uitgaan dat uw logo of bedrijfsnaam tot in detail wordt gedrukt. Wij hebben namelijk een gratis logoservice die uw geüploade bestand wanneer nodig omzet in een haarscherp bestand.

Gratis sample

Uiteraard mag u zo’n volleybal ook altijd eerst proberen voordat u deze bestelt. U kunt gewoon een sample opvragen. Wanneer u binnen 10 werkdagen na aanvraag bestelt, is dit onbedrukte proefexemplaar helemaal gratis! Besteld? U kunt alles een beetje meekijken! U krijgt namelijk altijd een gratis digitale drukproef en een code waarmee u uw pakket op de voet kunt volgen met ons handige track & tracesysteem!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster