Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar wegens een storing. Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak!

 
bedrukteballen.nl
×
Sluiten

Filter uw resultaten

Aantal
Prijs
0
0
-

Laatst bekeken

1 resultaten Sorteren op:
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Speel in een hogere klasse, met uw logo of tekst op deze bedrukte basketbal!

Geeft u de deelnemers of toeschouwers van uw spannend sportevenement een blijvende herinnering mee? Wilt u na een sportieve teambuilding de deelnemers verrassen met een uniek aandenken? Heeft u een sport- of andere winkel en wilt u op het einde van het jaar uw beste klanten een bijzonder eindejaarscadeau schenken? Of, misschien bent u wel een basketbalcoach en verdient uw topteam een flinke aanmoediging? Wij bedrukken uw basketbal. Met deze bal van topkwaliteit scoort u, en niet alleen op het basketbalveld. Met dit relatiegeschenk bouwt en versterkt u uw relaties.

Basketbal bedrukken? Kwaliteitsproduct! 

Deze bedrukte basketbal is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een duurzame rubberen oppervlakte. Daardoor kan men er zowel buiten als binnen mee spelen. De bal is beschikbaar in verschillende kleuren.Wij bedrukken uw basketbal in onze eigen drukkerij. Wij volgen het drukproces van zeer nabij op. Dat is uw kwaliteitswaarborg. En dat laat ons toe om zeer flexibel te werken en u een bijzonder korte levertermijn te bieden.

Score!

De bedrukbare basketballen zijn eenvoudig en snel te bestellen via deze site. Gratis verzending van onze producten is inbegrepen. Bovendien rekenen wij geen instelkosten op dit item. Dus.. Wilt u uw relaties eens echt verrassen? Gooi de bal naar de ring en scoor! Wij staan ter beschikking indien u meer informatie wenst. Mocht u vragen hebben over grote volumes of heeft u speciale wensen? Wij zijn al 20 jaar specialist in relatiegeschenken. Met onze ervaring bent u zeker van onze topkwaliteit! 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ