Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
12 producten

Sporttassen bedrukken

Wilt u echt een sportief geschenk weggeven? Sporttassen bedrukken is een aanrader! Hiermee laat u meteen zien dat u bewegen belangrijk vindt. Sporttassen zijn bovendien niet te gebruiken als tas voor de voetbal, volleybal of fitness.. maar wat dacht u als u een lang weekend weggaat? Natuurlijk kunt u ‘m dan ook gebruiken. Maar, laten we de sport als uitgangspunt houden. De tassen kenmerken zich door de diverse soorten vakken die ze hebben. Een zijvak, voor de shampoo en douchegels.. Een bodemvak, voor de voetbalschoenen met gras eraan of de vieze handdoeken, sokken en sportbroekje met modder eraan! Zo blijft het hoofdvak lekker fris.

Waarom zou u sporttassen bedrukken?

Stel, u bent sponsor van een voetbalteam. Dan is het toch gaaf als uw naam op de sporttassen bedrukt wordt en u zo vervolgens bij elke uitwedstrijd gezien wordt door tal van onbekenden? Of het nou een 1e elftal is of een D-team: ze zijn er voor zowel volwassenen als kids! Let u er trouwens op of uw favoriete tas beschermnoppen aan de onderzijde heeft en wat voor hengels u prefereert?

Sporttassen met logo, dit zijn de mogelijkheden!

Afhankelijk van welke tas u kiest, kunt u de sporttassen bedrukken of borduren. In enkele gevallen komt het voor dat er geen bedrukking mogelijk is. De ene tas leent zich voor een opdruk in één kleur, de andere tas tot full colour! Natuurlijk adviseren wij u hier graag in. Ook tof om de naam van uw sportclub op de tassen te bedrukken en te verkopen als supportersclub!

Gratis sample

Hoewel de afmetingen, de kleur en het materiaal op onze site aangegeven staan.. is het wel zo fijn om écht te voelen en te zien wat u weggeeft aan uw relaties. Daarom kunt u een sample aanvragen, om de kwaliteit van het product te beoordelen. Wij betalen ‘m voor u, als er een bestelling uit voortkomt. Wel zo sportief.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster