Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Voetbal artikelen bedrukken voor sportieve relaties

Voor de sportieve relatie laat u natuurlijk voetbal artikelen bedrukken! Met een bal met uw logo erop komt u niet alleen sportief over op uw relaties, maar u voorziet hem of haar ook nog eens van een gaaf aandenken! Voor kinderen, maar ook voor volwassenen kunt u deze voetbal artikelen bedrukken. U kunt bij ons ook andere fanartikelen bedrukken dan alleen ballen. We hebben bijvoorbeeld ook sportieve mini- en maxi kits en sjaals die u van uw logo of bedrijfsnaam kunt voorzien.

Voetbal artikelen bedrukken, waarom?

Uw relatie zal erg blij zijn wanneer hij of zij zo’n sportief geschenk ontvangt! Een bal of ander fanartikel bedrukken is leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor de jonge doelgroep. Hoe leuk is het wanneer een kind een balletje staat te trappen waar uw logo op staat? Of een maxi kit met uw bedrijfsnaam, die in de auto hangt? Iedereen die langsloopt ziet het! Ons aanbod is groot, dus neem gerust een kijkje tussen alle ballen, slaajs, mutsen, vanen, noem maar op! Een leuk artikel gevonden? Laat uw fanartikelen bedrukken!

Fanartikelen met logo

Deze voetbal artikelen bedrukken we op verschillende manieren, afhankelijk van het product en het materiaal. U kunt ervan uitgaan dat wij voor u de best passende drukmethodes selecteren waarmee we uw voetbal artikelen bedrukken! Afhankelijk van de druktechniek kunt u vaak in maximaal 4 kleuren drukken en soms zelfs in full color! Vaak kunt u zelf kiezen waar u uw logo of bedrijfsnaam wilt hebben, maar u kunt natuurlijk ook altijd advies aan ons vragen via de chatbox!

Alles meekijken!

Heeft u besteld, dan kunt u het gehele proces meekijken! Transparantie staat namelijk hoog in het vaandel bij ons! U ontvangt een track & tracecode waarmee u uw pakket van deur tot deur kunt volgen. Ook krijgt u vóór het bedrukken een digitale drukproef opgestuurd. Wij drukken pas wanneer we van u akkoord hebben!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster