bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Voetbal sponsorpakketten 

Sponsorpakketten zijn een ultiem relatiegeschenk wanneer u een sportclub wilt steunen! Uw bedrijf komt sportief en gul over. Bovendien bereikt u een hoop mensen met deze sponsorpakketten. Ze komen immers in handen van allerlei trainers, spelers en begeleiders van de club. Bij elke training of wedstrijd zullen de sporters met uw logo of bedrijfsnaam in aanraking komen en daarmee creëert u een voorkeurspositie!

Sponsorpakketten voor voetbalclubs

Uw relatie zal ook heel blij en dankbaar zijn om zulke sponsorpakketten te mogen ontvangen! Het gaat hier om sponsorpakketten voor voetbal. Steun uw favoriete amateurclub met deze sponsorpakketten en deze zal 50 trainingsballen, 10 wedstrijdballen, 1 ballentas ontvangen! Er zit bij elk sponsorpakket zelfs een megabal bij als extra cadeau! Trainingen en wedstrijden zullen nóg leuker zijn met gave, nieuwe ballen. En dat in een supergave ballenzak om ze gemakkelijk mee het veld op te nemen.

Bedrukte sponsorpakketten vallen op!

Natuurlijk kunt u ook onbedrukte sponsorpakketten bestellen, maar hoe gaaf is het om een club blij te maken met zo’n pakket waar uw logo op staat? Zo weten spelers en trainers altijd aan wie ze het te danken hebben! We drukken uw logo of bedrijfsnaam op de sponsorpakketten voor voetbal op aanvraag. Op de ballen wordt op 12 panelen gedrukt, in maar liefst 4 kleuren of in full color! U kunt dus in de kleuren van de club laten drukken, hoe gaaf is dat? Wij drukken altijd alleen met akkoord van u en daarom krijgt u altijd een gratis digitale drukproef toegestuurd.

Een van onze voordelen

Heeft u besteld, dan krijgt u per mail een code voor ons track & tracesysteem. Daarmee kunt u uw pakket op de voet volgen en precies zien wanneer u uw bestelling kunt ontvangen. Dan kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk inplannen wanneer u het pakket aan de club gaat overhandigen. Eerst in het echt zien? Vraag dan een sample aan!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster