I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

 
bedrukteballen.nl
×
Sluiten

Filter uw resultaten

Aantal
Prijs
0
0
-

Laatst bekeken

1 resultaten Sorteren op:
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Sponsorpakket

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij bedrukteballen.nl aan het juiste adres. Sponsorpakketten zorgen voor een ontzettend goed imago van uw bedrijf. Vooral functionele geschenken zullen veel gebruikt worden door uw relaties. Laat een sponsorpakket bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Sponsorpakket bedrukken  

Bedrukteballen.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met een sponsorpakket bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle sponsorpakketten zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Sponsorpakket bedrukken voor relaties  

Bedrukteballen.nl beschikt over een ruim assortiment aan sponsorpakketten. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit sponsorpakket.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedrukteballen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ