bedrukteballen.nl

Strandballen

(9)

De wereld over met een bedrukte strandbal! (Semi-) transparantie ballen of een mooie globebal.. In zakelijke kleuren of juist in zomerse vrolijke ontwerpen. Let u bij het bestellen op het aantal diameters?

Strandballen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte strandballen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals strandballen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk strandballen met opdruk of zonder opdruk.

4 door 11 klanten

Strandballen

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij bedrukteballen.nl aan het juiste adres. Strandballen zorgen voor plezier voor zowel uw relatie als het gezien van uw relatie. Tevens wordt er vaak aan uw bedrijf teruggedacht wanneer hij of zij met het gezin aan het ontspannen is. Kortom, een functioneel geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat strandballen bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Strandballen bedrukken  

Bedrukteballen.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met strandballen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle strandballen zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Strandballen bedrukken voor relaties  

Bedrukteballen.nl beschikt over een ruim assortiment aan strandballen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze strandbal met wereldkaart, een standaard strandbal of de strandbal met veel kleuren.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedrukteballen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ