bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
9 producten

Sportkleding bedrukken

Een bedrukt trainingsjacks, sportbroekjes met logo, bedrukte sweaters.. Sportkleding bedrukken zorgt voor een extra professionele uitstraling als team of individuele sporter. Zeker weten dat uw team al met 1-0 voor staat met zo’n indruk. Tof om het team dat u sponsort te voorzien van een trainingstenue bedrukt met uw logo.. Of misschien bent u lid van een supportersclub en wilt u bedrukte sportkleding inzetten als merchandising! Ook leuk: de maxi kit van een voetbaltenue, met handig zuignapje. Gaat als warme broodjes.

Kan sportkleding bedrukken ook voor kids?

Maar natuurlijk! Ons assortiment bevat ook absoluut sportkleding voor kids. Zo kunt u ook de Van der Vaartjes en de Polmannetjes in een professionele outfit steken. Een kledingstuk dat – zeker in Nederland – van pas komt, is het kinder regenjack. Denk maar eens aan de reclame van Calvé, de kleine Martens in de regen in d’r shirtje.. Sportkousen voor de kleinere voetjes zijn trouwens ook bij ons verkrijgbaar.

Bedrukte sportkleding, de mogelijkheden:

Let u er bij uw zoektocht op dat er minimale afnames worden gevraagd? U kunt de meeste sportkleding al afnemen vanaf 10 stuks! Dus of u nou één team wilt voorzien óf een hele sportopleiding.. Bij bedrukteballen.nl scoort u zeker. Goed om te weten dat elke kledingsoort andere bedrukkingsmogelijkheden heeft. Zo is sportkousen bedrukken vaak niet mogelijk, terwijl sportbroeken juist weer heel groot en in diverse kleuren bedrukt kunnen worden.

Gratis, gratis, gratis

We doen veel gratis, gewoon, omdat we het voor u als klant zo leuk mogelijk willen maken. Zo krijgt u van ons een gratis digitale drukproef, een gratis sample om het product te beoordelen op o.a. kwaliteit, afmetingen en kleur (mits er een bestelling uit voortkomt), gratis verzending binnen de Benelux, gratis logoservice voor als u er even niet uitkomt.. Weet u al welke sportkleding u bedrukken gaat? Wij helpen u graag verder tijdens uw zoektocht!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster