Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Ga naar de producten ()
Reset filters

Custom made voetballen (productie) bedrukken

Scoren doet u met een custom made bal! U kiest zelf de afmetingen, het aantal lagen, het materiaal, het ontwerp en de levertijd. Wie op tijd inkoopt, profiteer nu nog van super scherpe prijzen!
Kijk snel op de productpagina's voor de actieprijzen.
 

Scoor nu met uw eigen custom made voetballen!

Een custom made voetbal kan geheel naar wens worden gemaakt. De voetballen worden bedrukt met uw huisstijl en logo. Wij kunnen verschillende kwaliteiten ballen leveren: van wedstrijdballen tot plastic recreatieballen. Voor iedere wens hebben wij de perfecte bal. Custom made voetballen kunnen perfect ingezet worden voor merchandising, als promotioneel artikel of als relatiegeschenk. De ontvanger zal verrast zijn. Voetballen met logo zijn een leuk geschenk voor jong en oud.

Zelf uw custom made voetballen samenstellen

Doordat de ballen custom made zijn, is bijna alles mogelijk. U bepaalt zelf de kleur, vormgeving, bedrukking, kwaliteit en het materiaal. Met een custom made bedrijfsbal trekt u de aandacht op evenementen, sportdagen, bedrijfsuitjes en relatiedagen. Een bedrijfsbal is een echte eyecatcher die lang bewaard wordt. Uw bedrijfsidentiteit spat werkelijk van de bal af. Een custom made bal is ook uiterst geschikt voor joint promotion. Doordat een bal een groot bedrukkingsvlak heeft kunt u prachtig een gezamenlijk ontwerp laten maken, waarbij beiden partijen perfect in beeld komen. U heeft bij bedrukteballen.nl keuze uit ballen met verschillende hoeveelheden en formaten panelen.

De eindgebruiker van custom made voetballen in beeld

Kiest u voor een custom made bal van bedrukteballen.nl dan gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden die passen bij uw doel en binnen uw wensen en budget. Met deze werkwijze komen wij samen met u tot de perfecte custom made bal. Voor verschillende klanten hebben wij al unieke ballen ontworpen en geproduceerd. Kijk hier voor inspirerende custom made ballen

Wij ontwerpen de custom made ballen graag voor u!

Onze vormgevers ontwerpen graag samen met u een unieke bal die volledig in het teken staat van uw huisstijl. Of een opvallende print, zoals een autobandprofiel of diverse soorten hout/materiaal.. Heeft u liever een simpelere variant dan is dat uiteraard ook mogelijk. De bal zal geheel ontworpen worden naar uw huisstijl, doel en boodschap. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster