bedrukteballen.nl

Custom made voetballen (productie)

(8)

Scoren doet u met een custom made bal! U kiest zelf de afmetingen, het aantal lagen, het materiaal, het ontwerp en de levertijd. U heeft al een bal op maat va. €5,95 p/st. bij 500 st.

Custom made voetballen (productie) bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte custom made voetballen (productie) relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals custom made voetballen (productie) bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk custom made voetballen (productie) met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 17 klanten

Scoor nu met uw eigen custom made bedrijfsvoetbal!

Een custom made voetbal kan geheel naar wens worden gemaakt. De voetballen worden bedrukt met uw huisstijl en logo. Wij kunnen verschillende kwaliteiten ballen leveren. Van wedstrijdballen tot plastic recreatieballen. Voor iedere wens hebben wij de perfecte bal. Een custom made bal kan perfect ingezet worden voor merchandising, als promotioneel artikel of als relatiegeschenk.De ontvanger zal verrast zijn. Een bedrukte bal is een leuk geschenk voor jong en oud.

Zelf uw custom made samenstellen

Doordat de ballen custom made zijn is bijna alles mogelijk.U bepaalt de kleur, vormgeving, bedrukking, kwaliteit en het materiaal. Met een custom made bedrijfsbal trekt u de aandacht op evenementen, bedrijfsuitjes en relatiedagen. Een bedrijfsbal is een echte eyecatcher die lang bewaard wordt.Uw bedrijfsidentiteit spat werkelijk van de bal af. Een custom made bal is ook uiterst geschikt voor joint promotion. Doordat een bal een groot bedrukkingsvlak heeft kunt u prachtig een gezamenlijk ontwerp laten maken,waarbij beiden partijen perfect in beeld komen. U heeft bij bedrukteballen.nl keuze uit ballen met verschillende hoeveelheden en formaten panelen.

Eindgebruiker in beeld

Kiest u voor een custom made bal van bedrukteballen.nl dan gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen uw doel, wensen en budget. Met deze werkwijze komen wij samen met u tot de perfecte custom made bal. Voor verschillende klanten hebben wij al unieke ballen ontworpen en geproduceerd. Kijk hier voor inspirerende custom made ballen

Onze vormgevers ontwerpen graag samen met u een unieke bal die volledig bedekt is met uw huisstijl. Heeft u liever een simpelere variant dan is dat uiteraard ook mogelijk. De bal zal geheel ontworpen worden naar uw huisstijl, doel en boodschap. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ