Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl

Ballen vallen in smaak bij dolfijnen!

Het Boudewijn Seapark, is een thema- en attractiepark in Sint-Michiels, België en werd genoemd naar koning Boudewijn. In het park is een dolfinarium met zeeleeuwen en dolfijnen, een zeehondenhabitat, een roofvogelshow, een show met papegaaien en een dierenpark met o.a. alpaca's, Vietnamese hangbuikvarkentjes, en rendieren. Er is ook een meer waarop Mississipistoomboten varen.
De reuzekoepel van het dolfinarium overspant bijna een halve hectare. Het gigantische bassin heeft een wateroppervlak van 850 m2, is 6 meter diep en bevat maar liefst 3 miljoen liter zeewater. De unieke doorkijkwand van bijna 40 m lang en 1,80 m hoog, geeft je een spectaculair aquapanorama.
Speciaal voor bezoekers van het park heeft Bedrukteballen.nl samen met het park eenspeciale plastic bal (7500 stuks) ontworpen die wordt gebruikt tijdens de dolfijnenshow en tevens te koop is als aandenken aan een onvergetelijke dag uit.

 

Wilt u een product op maat?

Bent u op zoek naar een geheel op maat gemaakt product? Geheel naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag verder!

Een offerte aanvragen
Eerste ontwerp is kosteloos Persoonlijke service Meerdere afleveradressen

Tevreden klanten

Met meer dan 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken branche hebben we veel ervaring opgedaan wat we graag met u delen!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300