Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl

Rotterdam Beats

Bedrukteballen levert ook de ballen voor Rotterdam Beats. Op verschillende locaties in Rotterdam is de beste hiphop, r&b, dubstep, soul en reggae te horen tijdens Buma Rotterdam Beats festival. Maar dit internationale evenement omvat meer dan dat: een tweedaagse conferentie, awardshow (State Awards) en een talentenprogramma (Next Beats) zijn onderdeel van het programma.

Met prominente sprekers en muziektalent uit binnen- en buitenland komt de grootstedelijke muziekcultuur op inspirerende en omvangrijke wijze aan bod. Zo is Sha Money XL, vice-president van het roemruchte Amerikaanse hiphoplabel Island Def Jam, keynote speaker op beide conferentiedagen en komt de succesvolle Nederlandse DJ Chuckie vertellen over zijn internationale opmars en de enorme invloed van de Nederlandse dance op moderne zwarte muziek in de VS.

Deze ballen zullen tijdens de conferentie worden uitgedeeld aan bekende sprekers uit de scene. Buma Rotterdam Beats festival is initiatief van Buma Cultuur o.a. bekend van het Amsterdam Dance Event waar we ook al meerdere jaren de ballen voor leveren.

  

Wilt u een product op maat?

Bent u op zoek naar een geheel op maat gemaakt product? Geheel naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag verder!

Een offerte aanvragen
Eerste ontwerp is kosteloos Persoonlijke service Meerdere afleveradressen

Tevreden klanten

Met meer dan 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken branche hebben we veel ervaring opgedaan wat we graag met u delen!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300