Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl

Twinlife

Twinlife is een Nederlands life style merk met historie, passie en betrokkenheid. Voor dit Nederlandse merk heeft Bedrukteballen.nl 10.000 ballen geleverd. De eerste 500 ballen zijn al ingevlogen en inmiddels uitgeleverd. De resterende 9500 stuks zijn onderweg en worden vervoerd door middel van zeevracht. Bij aankomst in Nederland zal de helft van de ballen worden uitgeleverd aan Twinlife, het andere deel zal door Bedrukteballen.nl in opslag worden gehouden en op verzoek worden verzonden naar Twinflife.
Hieruit blijkt dat Bedrukteballen.nl ook in staat is om een deellevering uit te voeren en eventueel een gedeelte sneller kan leveren. Mede hierdoor kunnen we veel invloed uitoefenen op het leveringsproces. Daarnaast heeft Bedrukteballen.nl ook de mogelijkheid om voor tijdelijke opslag en distributie te zorgen. Deze unieke punten maken Bedrukteballen.nl tot een uitstekende zakenpartner, ook voor u en uw bedrijf!

 

 

Wilt u een product op maat?

Bent u op zoek naar een geheel op maat gemaakt product? Geheel naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag verder!

Een offerte aanvragen
Eerste ontwerp is kosteloos Persoonlijke service Meerdere afleveradressen

Tevreden klanten

Met meer dan 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken branche hebben we veel ervaring opgedaan wat we graag met u delen!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300