bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Ballen bedrukken; origineel en opvallend!

Laat ballen bedrukken om pas écht op te vallen bij uw doelgroep. Hoe tof is het om uw bedrukte volleybal over een strand te zien vliegen? Een bedrukte bal is een origineel geschenk die zorgt voor een absolute win-winsituatie. Uw ontvangers heel erg blij met een bruikbaar en functioneel geschenk en u blij, omdat u op een relatief goedkope manier heel veel reclame kan maken. Een bal gaat mee op een lekkere, zomerse dag naar een meer of plas, mee op vakantie naar de Spaanse stranden of naar het lokale voetbalveldje.

Bedrukte ballen: volleyballen, rugbyballen of basketballen?

Natuurlijk kunt u gaan voor een voetbal bedrukken, maar als een volleybal, rugbybal, basketbal of mega tennisbal beter past uw bedrijf of doelgroep: go for it! Leuk voor een evenement, als bedankje, als give away op de camping, als spaaractie, als incentive.. Er zijn heel veel redenen te bedenken om bedrukte ballen weg te geven en zo in the picture komen te staan.

De inzet van een originele bal met logo

Vindt u het moeilijk om te bedenken hoe u uw custom made of gepersonaliseerde bal in kunt zetten? Wij denken graag met u mee. Stel, u bent autodealer en u wilt een leuk geschenk weggeven aan de kinderen van de kopers van een gloednieuwe auto of occasion.. Kinderen zullen dolblij zijn als ze een kwalitatief hoge voetbal krijgen met een autoband profiel. En dat is geen opdruk! Het is net alsof ze een ronde autoband vast hebben.

Vragen over ballen bedrukken of bestellen?

Natuurlijk kunt u online zelf uw order invoeren, zodat wij heel snel voor u aan de slag kunnen. Maar heeft u nou nog vragen over ballen bedrukken, over het bestelproces of over het product? Neem dan contact met ons op via de chat, telefoon of mail. Dan zorgen wij dat we samen tot het gewenste producten komen. Ballenexpert Janco weet u alle ins en outs te vertellen!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster